Izvršni direktor Saveza “Naša inicijativa” Milisav Korać koji je ujedno i koordinator projekta “Saradnjom do većeg zaposlenja OSI” koji je podržan od strane ZZZCG je dana 19.01.2023. godine posjetio, na pomenutom Projektu partnersku NVO “Razvitak” Cetinje i razgovarao sa 4 zaposlena lica sa invaliditetom koja su na 7 mjeseci zaposlena na Projektu u toj partnerskoj organizaciji.

Lica sa invaliditetom su istakla zadovoljstvo što imaju priliku da rade i što imaju redovna primanja ali izražavaju zabrinutost što im prestaje radni odnos 31.01.2023. godine a ne vide realnu mogućnost zaposlenja po završetku Projekta.

Izvršni direktor Saveza “Naša inicijativa” je tom prilikom razgovarao sa predsjednicom NVO “Razvitak” Cetinje gospođom Marinom Božović i sa mentorkom Smiljkom Novović koja rukovodi aktivnostima 4 zaposlena lica u partnerskoj organizaciji.

Izvršni direktor je upoznat sa činjenicom da su zaposlena lica sa invaliditetom u NVO “Razvitak” Cetinje pred novogodišnje praznike učestvovali u izradi raznih suvenira i bili prisutni na novogodišnjem dvodnevnom bazaru u Prijestonici.

 

Kontakt

Stari Aerodrum (bivši vojni kompleks),
Bulevar Josipa Broza Tita b.b.,
81000 Podgorica
Tel/fax: +382 (0)20/642-060
Mob: +382 (0)67/576-780
Web: www.nasainicijativa.me
Email:

Socijalne mreže